Over ons

HV Real Estate Consultancy B.V. is een dynamisch, toegewijd en vakkundig bedrijf en uw juiste partner voor al uw installatietechnische en daarmee samenhangende comfort-, energie- en duurzaamheidsvraagstukken in commercieel vastgoed.

Missie

De missie van HV Real Estate Consultancy B.V. is door middel van de juiste technische voorzieningen en installaties in een gebouw, te zorgen voor een comfortabel en duurzaam binnenklimaat bij zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen. Hiermee bevorderen we de productiviteit en gezondheid van de gebruikers.

U heeft aan HV Real Estate Consultancy B.V. een betrouwbare, toegewijde en vakkundige partner voor al uw installatietechnische vraagstukken in commercieel vastgoed, waarbij de nadruk ligt op techniek, duurzaamheid en comfort.

Visie

Installatietechniek is een zeer belangrijk aspect van vastgoed. Het installatietechnisch ontwerp dient zodanig te zijn dat het zowel flexibel van opzet als duurzaam is. De investeringskosten en exploitatielasten zijn daarbij uitgangspunten. Naast een goed installatietechnisch ontwerp is het belangrijk dat de installatievoorzieningen correct worden aangebracht. Met een goede coördinatie en aansturing van ontwerp, uitvoering en oplevering komen wij samen met de opdrachtgever tot het gewenste resultaat.

Betrouwbaarheid, toewijding en vakkundigheid zijn kernwaarden van ons bedrijf.

Aanpak

Bij onze aanpak staan opdrachtgever en kwaliteit centraal. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en op te treden als sparringpartner komen wij tot de gewenste en optimale oplossingen van uw installatietechnische vraagstukken. Hiermee creëren wij meerwaarde voor uw vastgoed.
Al in het begintraject leggen wij de basis voor een goede verhuurbaarheid, een comfortabel binnenklimaat, gunstige exploitatielasten en duurzaam commercieel vastgoed.
Naast technische kennis, is kennis van de installatie- en vastgoedmarkt van groot belang. Door jarenlange ervaring in deze markten kunnen wij ons goed in uw installatietechnische vraagstukken inleven en adviseren.

HV Real Estate Consultancy B.V. is opgericht door Henk van Vliet. Na bijna 40 jaar met heel veel plezier en enthousiasme voor werkgevers aan projecten in zowel binnen- als buitenland te hebben gewerkt, heb ik eind 2016 besloten mijn verlangen zelf ondernemer te zijn, gestalte te geven.

Ik heb een adviesbureau opgericht voor advisering op het gebied van technische installaties in commercieel vastgoed en het verzorgen van projectmanagement.

Sinds 1978 ben ik werkzaam in dit vakgebied en heb ervaring opgebouwd bij adviesbureau Royal Haskoning DHV, rechtsopvolger van Raadgevend technisch adviesbureau Van Heugten, Bouwcentrum Intechno en de laatste 28 jaar bij CBRE Global Investors en haar rechtsvoorgangers Nationale Nederlanden Vastgoed en ING Real Estate.

In mijn bijna 40-jarig dienstverband bij verschillende adviesbureaus en vastgoedorganisaties heb ik mij nader gespecialiseerd in met name de initiatief-, voorontwerp-, definitief- en bestekfase. Hierin onderscheiden wij ons als bedrijf. Wij willen dat u zich als opdrachtgever goed voelt bij onze dienstverlening en na realisatie een comfortabel binnenklimaat ervaart in uw vastgoed.

Door mijn ruime werkervaring ben ik vertegenwoordigd in diverse brancheorganisaties en kennisverenigingen en daarbij heb ik een groot en waardevol netwerk opgebouwd in de installatiebranche. Dit alles maakt HV Real Estate Consultancy B.V. de juiste partner voor al uw installatietechnische en daarmee samenhangende comfort- en duurzaamheidsvraagstukken.

hvrec-logos-a-kopie-5